Tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang.

Op onze school is er een mogelijkheid om de kinderen tussen de middag op school te laten eten en spelen op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
De overblijfkrachten zijn: Anita Jansen, Connie Kesseler, Bo Huting, Yvonne Smulders, Betty de Best, Janneke Keidel en Bernadette Spanjaards.
Dit zijn gecertificeerde overblijfkrachten. Zij zorgen ervoor dat de kinderen een goed eet- en speelmoment hebben.

Overblijfreglement.

Alle kinderen die op school blijven eten moeten zelf brood, fruit en drinken meenemen (broodtrommel en beker voorzien van naam). In elke klas staat een grijze bak waar ze hun eten en drinken in kunnen zetten. Deze bak wordt in de koelkast gezet tot de lunchpauze. De kinderen gaan om 12.00 uur naar de aula, waar de overblijfkrachten de overblijfspullen al klaar hebben gezet. De kinderen zoeken een plaatsje en gaan vervolgens eerst even naar buiten (bij droog weer) om een frisse neus te halen. Daarna gaan ze gezamenlijk naar binnen om te eten. Wanneer het regent gaan de kinderen gelijk aan tafel zitten om te eten. Iedereen gaat na het eten weer lekker buitenspelen en bij slecht weer een gezelschapsspelletje spelen of tekenen in de aula. De kinderen komen in de middagpauze alleen met toestemming in de klaslokalen.

De overblijfkrachten zijn van 12.00 tot 12.55 uur aanwezig en verantwoordelijk voor de kinderen. Het spreekt voor zich dat de kinderen de overblijfkracht respecteert in haar taak. De kinderen mogen het buitenspeelterrein tijden de middagpauze niet verlaten.

De kosten die verbonden zijn aan het overblijven bedragen €1,50 per kind per keer. Aan het einde van de maand ontvangt u een betaalverzoek voor het aantal dagen dat uw kind is overgebleven. De administratie en financiën worden gedaan door de overblijfkrachten in samenwerking met de ouderraad.

Indien uw kind weleens overblijft, verzoeken wij u uw mobiele telefoonnummer of e-mail adres door te geven aan Bernadette Spanjaards (Mobiel: 06-22332103 of bspanjaards@hotmail.com), zodat we een betaalverzoek kunnen sturen. Ook voor andere vragen over de overblijf kunt u bij haar terecht.