Hartelijk welkom op de pagina van groep 7/8

De klas:
In groep 7/8 zitten 29 leerlingen:
  • 11 leerlingen in groep 8. Dit zijn 4 meiden en 6 jongens.
  • 18 leerlingen in groep 7. Dit zijn 13 meiden en 5 jongens. 
Er staan twee leerkrachten voor de groep:
  • Diny Bartels op maandag,  dinsdag, woensdag donderdag en vrijdag.
  • Almasa Letic,  onderwijsassistent op maandag, dinsdag en donderdag.
  • Lilian Mooy 20 maandagen per jaar.
Stukje geschreven door Nynke en Owen
Hallo wij zijn Nynke en Owen. Toen we de week begonnen gingen we gelijk iets leuks doen. We gingen naar de Mookerheiden en kregen daar van alles te horen over de oorlog op de Mookerheiden. Iedereen vond het heel erg leuk:] We hebben toen ook schotsehooglanders gezien.
Stukje geschreven door Ries en Fleur Wintjes  september 2021
Hoi wij zijn Ries en Fleur Wintjes. We zijn al weer in de eerste weken van school beland en we hebben al weer drie verjaardagen gehad. die van Lara, Rein en max. en iedereen was blij om elkaar weer te zien :) . en we hebben al veel nieuwe dingen geleerd of herhaald.
 

En we hebben met elkaar besproken over de leuke dingen in de vakantie.

Maar ook over de nare dingen we hebben ook over de rouw en piekerigheid besproken in de klas. Iedereen vond het heel fijn dat we er over gesproken hebben en iedereen de nare dingen van iedereen respecteerden . 

We hebben ook genoeg tips gekregen van de klas.

Tips: praat erover, kijk een grappige of leuke film, eet iets lekkers, luister naar een podcast of luister boek, lees een boek, ga iets doen met vrienden, of als het echt lang duurt ga naar rouwtherapie.

Excursie Mookerheide

Foto's: deze foto's zijn beveiligd. (De gebruikersnaam en het wachtwoord worden/zijn per e-mail verstuurd).

Belangrijke links:

 

Yurls van juf Diny: jufdiny.yurls.net op deze website kun je allerlei informatie vinden, data voor toetsen, hoe maak ik een werkstuk, meeneemkring, boekenkring, voortgezet onderwijs, taal, rekenen, spelling, samenvattingen voor Naut Meander en Brandaan, Engels, woordenschat en nog veel meer.