Welkom op de pagina van groep 4/5 !

De foto van onze klas volgt!

Onze klas...
In onze klas zitten 29 kinderen:
* 17 kinderen in groep 4
* 12 kinderen in groep 5

In onze klas werken:
 
Meester Teun
 Werkdagen:
 ma-di
 Juf Almasa
(ondersteuning)

 Werkdagen:
 ma-di
 Juf Kelly
 Werkdagen:
 wo-do-vr met groep 5
Juf Linda
(ondersteuning)

Werkdagen:
do-vr (ochtend)

Handige informatie en oefensites
De informatieavond voor alle ouders van groep 4-5 is op dinsdag 4 september 2018 om 19.30u. Wij hopen u met velen in onze klas te mogen begroeten. Na afloop van de informatieavond kunt u hier de powerpoint terugvinden.

* Wij gymmen op dinsdagmiddag van 14.00 - 15.00 uur en donderdagmiddag van 14.00 - 15.00 uur. Op donderdagen wordt er in een wisselrooster de ene week een binnengymles, de andere week een buitenspeelprogramma en weer een andere week een les sociaal-emotionele ontwikkeling gegeven. Het is handig uw kind op dinsdag en donderdag altijd gymspullen mee naar school te laten brengen.
* Wij zijn bereikbaar via e-mail: kelly.thijssen@jorisheumen.nl en teun.deboer@jorisheumen.nl. Ook juf Almasa en juf Linda zijn per mail te bereiken: almasa.letic@jorisheumen.nl en linda.derks@jorisheumen.nl .
* Sommige kinderen kunnen soms wat later de school uit gaan omdat zij een taak na school hebben. Ze helpen dan met het schoon houden van de klas. Hiervoor hebben we een schema gemaakt, waarop iedereen een aantal keer per jaar aan de beurt komt. 
Hulpjesrooster Groep 4-5
* Zin om de tafels te oefenen? Dat kan hier! Voor zowel groep 4 als groep 5 een goed oefenprogramma, waar je zelf de gewenste tafel(s) kunt aanklikken. Groep 4 krijgt pas later in het schooljaar te maken met de tafels 1 t/m 5 en 10. Groep 5 oefent deze tafels al, en krijgt er later dit schooljaar de tafels 6 t/m 9 bij!
* Zin om de topografie van Nederland te oefenen? Dat kan hier! Wil je de belangrijke rivieren van Nederland oefenen? Dat kan hier! Dit is een oefening die gedurende het schooljaar van pas komt voor groep 5.

Boekenkring en meeneemkring

Gedurende het schooljaar houdt elk kind twee kringen. Op maandagen wordt een boekenkring gehouden, op donderdagen een meeneemkring. Het rooster voor deze kringen, en de korte instructie voor de kinderen vind je in onderstaand bestand.. In de klas wordt ook kort aandacht besteed aan het voorbereiden van deze kringen, aan de hand van het bestand hieronder. De voorbereiding zelf vindt thuis plaats. Voor vragen of extra hulp kan een kind altijd langs gaan bij de meester of juf!
Meeneem-Boekenkring Groep 4-5