Welkom op de pagina van groep 4/5 !

Onze klas...
In onze klas zitten 20 kinderen:
* 9 kinderen in groep 4
* 11 kinderen in groep 5

In onze klas werken:

   
Meester Teun
Werkdagen:
 ma-di
    Juf Linda
Werkdagen:
wo-do-vr (ochtend)
Op vrijdagmiddag hebben de kinderen van groep 5 Juf Silvia in het lokaal van groep 5/6.

Handige informatie en oefensites
* Wij gymmen op maandagmiddag (toestelles) van 14.00 - 15.00 uur en donderdagmiddag (spelles) van 13.00 - 14.00 uur. Zorg er voor dat u uw kind op deze dagen gymkleren meegeeft. Zonder gymschoenen gymmen kinderen op blote voeten.
* Wij zijn bereikbaar via e-mail: .teun.deboer@jorisheumen.nl en linda.derks@jorisheumen.nl.
* Sommige kinderen kunnen soms wat later de school uit gaan omdat zij een taak na school hebben. Ze helpen dan met het schoon houden van de klas. Hiervoor hebben we een schema gemaakt, waarop iedereen een aantal keer per jaar aan de beurt komt. Kinderen horen in de week zelf wanneer zij aan de beurt zijn. Als u dit eerder wil weten, loopt gerust even binnen.
* Zin om de tafels te oefenen? Dat kan hier! Voor zowel groep 4 als groep 5 een goed oefenprogramma, waar je zelf de gewenste tafel(s) kunt aanklikken. Groep 4 krijgt in dit schooljaar te maken met de tafels 1 t/m 5 en 10. Groep 5 oefent deze tafels al, en krijgt er dit schooljaar de tafels 6 t/m 9 bij!
* Zin om de topografie van Nederland te oefenen? Dat kan hier! Wil je de belangrijke rivieren van Nederland oefenen? Dat kan hier! Dit is een oefening die gedurende het schooljaar van pas komt voor groep 5.

Boekenkring en meeneemkring

Gedurende het schooljaar houdt elk kind twee kringen. We beginnen hiermee na de herstvakantie. Op dinsdag wordt er een meeneemkring gehouden en op donderdag de boekenkring. Het rooster voor deze kringen ligt in de klas, de kinderen schrijven de datum zelf op. In verband met AVG mogen wij deze lijsten niet meer doorsturen. Loop gerust even binnen als u de data wil checken, of stuur ons een persoonlijk mailtje. In de klas wordt ook kort aandacht besteed aan het voorbereiden van deze kringen. De voorbereiding zelf vindt thuis plaats. Voor vragen of extra hulp kan een kind altijd langs gaan bij de meester of juf!